InCommand 1200Bemutatkozik a legújabb, legnagyobb, teljes funkcionalitású Ag Leader monitor az InCommand™ termékcsalád top terméke.

 

 

 

 

Bővebben: InCommand™ 1200

Az Ag Leader bemutatja legújabb kezelőfelületét az InCommand800-as monitort. A kezelőfelület mely a valaha volt leg letisztultabb, legsokoldalúbb funkciókkal bír. Mindezek mellett az Ag Leaderől megszokott felhasználóbarát kezelőfelület is megmaradt.

 

 

Bővebben: InCommand™ 800

Compass kezelőfelületCompass

A termelőknek, akik egy egyszerű és megfizethető precíziós mezőgazdasági monitort keresnek sorvezető és virtuális terminál képességgel.

Bővebben: Compass

Minden szántóföldi munka részleteit eltárolja a gép, a talaj-előkészítéstől, a vetésen át egészen a betakarításig. Mindezen műveletekről színes térképeket készít, melyek segítségével könnyen nyomon követhetőek a fajták-hibridek elhelyezkedései (akár soronként is különbözően) és azok kezelései, valamint hozam adatai. Megvalósítható a terv szerinti műtrágya, növényvédő-szer vagy akár a vetőmag kijuttatása. Ezen műveletek elvégzése során is egy színes „eredmény”, azaz térkép készül.

Bővebben: Integra