DisplayCast™ technológiával az InCommandTM kezelőfelületek valós időben képesek megosztani a sorvezetési vonalakat, lefedési térképeket, és sok egyéb más dolgot.

 

 InCommand és AgFinitii

Az Ag Leader a teljeskörű adatkezelési koncepcióját erősíti a professzionális InCommand kezelőfelület és a felhő alapú Ag-Finiti® alkalmazással együtt.

DisplayCast megoldás valós idejű adatátvitelt biztosít az InCommand 1200 és InCommand 800-as kezelőfelületeknek.

 

Volt már valaha kezelőfelülettel beszélő viszonyban?

 

A kezelőfelületen keresztül begyűjtött összes információ a táblákról (beleértve a sorvezetési vonalakat, tábla térképeket) segíti a jobb és gyorsabb döntéshozatalt. Az adatcsere több kezelőfelület között is létrejöhet függetlenül attól, hogy azok azonos,vagy különböző táblákon végzik el a feladatokat.

 

Az Ag Leader InCommand kezelőfelületei megosztják az alább információkat egymással:

  • lefedési térképek automatikus szakaszoláshoz
  • sorvezetési vonalak,
  • tábla összesítő adatok,
  • hozamtérképek,
  • vetési térképek,
  • és sok más adatot, információt.

 

A hatékonyabb, gyorsabb információcsere segíti a jobb termelékenységet. A fogások pontos helyzetének ismerete, a kezelt területek térképei mind olyan adat, melynek felhasználásával hatékonyabbá tehetjük a növénytermesztést.

 

Joe Holoubek, az Ag Leader termékmanagere azt nyilatkozta, hogy: “Értjük, hogy az optimális időablakban való munkavégzés mennyire fontos. A gyors és hatékony döntéshozatalhoz értékes, és azonnali információkat akarunk biztosítani a közreműködő gépek között. Át tudjuk adni a vetést végző traktor fogásait a permetezőnek, vagy két kombájn pontosan látja, hogy a másik merre végzett. Ez csak néhány olyan példa, mely megmutatja, hogy a gyakorlati életben az azonnali adatcsere hogyan növelheti a hatékonysággot.” 

 

A legtöbb nagygazdaságban egynél több kombájn vagy vetőgép dolgozik, melyek mostantól pontosan tudják, hogy a másik mit végzett el, merre tart.

A vetőgépet üzemeltető traktorból a fajta-hibrid térképek külső adathordozó nélkül juthatnak el az aratást végző kombájnhoz, ahol automatikusan elkészül a precíz "fajtakísérlet".

Az AgFinti és az InCommand együtt olyan alapot biztosít a precíziós gazdálkodáshoz szükséges adatcseréhez, mely biztosítja a hatékonyságot és jövedelmezhetőséget a gazdáknak. A két termék kombinációja végtelen számú lehetőséget biztosít, és a DisplayCastTM technológia még csak a kezdet Holoubek szerint.

 

 

Jeff Dickens, az Ag Leader termékek értékesítési specialistája a következőket mondta: “Kulcsfontosságú, hogy újra és újra elmondjuk, hogy a DisplayCast funkcionalitásban sokkal több van egy egyszerű szinkronizációnál. Elérhetőek a vetéskor keletkezett térképek a permetezőben vagy a kombájnban. Láthatóak a hozamtérképek bárhonnan. A tavaszi műtrágyázás adatai elérhetőek a vetőgépen. És így tovább. Amikor észrevesszük ezeket a lehetőségeket, akkor azok is meglátják a szükségességét a DisplayCast-nak, akik korábban ezt nem is gondolták. “