Ha növényvédelmi megoldást keresünk, akkor az Ag Leader Direct Command folyékony kijuttatás vezérlője adja a leggyakoribb megoldást. Öt olyan funkciót tudok kiemelni, ami lényeges lehet a megoldásban!

 

Úgynevezett „load and go”, azaz EGYSZERŰ beállítás

A felhasználói felülete könnyen kezelhető, varázslóalapú módszereket kínál az áramlás-, nyomás- és talajsebesség-érzékelők kalibrálásához, amelyek kritikus fontosságúak a pontos rendszer-teljesítmény szempontjából. A beállítások könnyen kezelhetősége, logikus felépítése megkönnyíti az elindulást. Az Ag Leader InCommand kezelőfelület használva csökkentheti a gépkezelőkön lévő stresszt, amit a túlbonyolított, nem felhasználóbarát monitorok okozhatnak.

Külön kiemelném, hogy az ISOBUS vezérlők használatakor a meglévő konfiguráció automatikusan megjelenik a kijelzőn. Előre definiált fúvóka-beállítások is rendelkezésre állnak a gyors beállítás érdekében.

A Direct Command azonban NEM ISOBUS-os gépek esetén is alkalmazható. A modern technika sokféle gépre felszerelhető.

 

AutoSwath – automatikus szakaszolás

Csökkenti a növényi stressz kialakulását és a felesleges vegyszer kijuttatást azáltal, hogy a permetezője automatikusan be / ki kapcsolja a szórást a táblahatárokon, és a már kezelt területek felett.

 

A cseppméret nyomon követése, a kémiai hatékonyság maximalizálását segíti

Az egyre inkább ellenálló gyomok miatt, egyre fontosabb, hogy helyesen alkalmazzuk a növényvédő szereket a kémiai hatékonyság maximalizálására. A cseppméret ellenőrzése segít a gyártó által megadott, elvárt növényi fedettség biztosításában. Ha egy kontakt herbicidet használunk, kisebb cseppméret és nagy térfogatú hordozó szükséges hektáronként a hatékonyság eléréséhez. Ennek elmulasztása esetén eredménytelenné válhat a kijuttatás, mellyel így nőhet a költség, vagy szankciókra számíthat.

 

Miért megy a permetező ilyen gyorsan ekkora szélben? - ellenőrzés távolról is

Az Ag Leader AgFinti Essentials felhőalapú adatkezelése és a monitoron bekapcsolt szinkronizáció (display cast) lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy valós időben lássa távolról a munkavégzés részleteit. Vigye magával bárhová például ipad-jét és ellenőrizze, hogy melyik táblán, ki-mit juttat ki, milyen dózissal. A legutóbb a távoli ellenőrzés bemutatása során például megjegyezte az érdeklődő, hogy lám-lám ekkora szélben, miért megy ilyen gyorsan a megfigyelt permetező (Mivel az ISOBUS-os permetezőn volt szélmérő és a képernyőn látszott a pillanatnyi érték).

 

SmartReport ™ - könnyű jelentéskészítés

A DirectCommand egyszerű jelentést készít a kijuttatásról, segít a permetezési napló és a tápanyag gazdálkodási napló elkészítésében. Olyan jelentést állít össze, ami a kijuttatott mennyiségeket térképes adatbázisban, táblahatárokkal együtt, a táblákon belüli részletes információkkal együtt tartalmazza. Ezután exportálja a SmartReport-ot az AgFinitin keresztül további feldolgozások céljából. Mindezt a korszerű adattovábbítási technológia segítségével pár gombnyomással megteheti egy internet kapcsolaton keresztül.