Compass kezelőfelületCompass

A termelőknek, akik egy egyszerű és megfizethető precíziós mezőgazdasági monitort keresnek sorvezető és virtuális terminál képességgel.

 

A Compass kijelző integrált sorvezetést ajánl a pontosság növeléséhez és a munkaórák kihasználásához. Mindemellett támogatja az egyszerűbb és fejlettebb sorvezetési mintákat is tartalmazó SmartPath™ rendszert.

 

Fő tulajdonságok:

- Kompakt dizájn beépített LED-sorral

- 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő

- Beépített kézi sorvezetés funkció

- Kombinálható az OnTrac3, automata kormány és a ParaDyme, SteerCommand illetve GeoSteer robotpilóta rendszerekkel, a nagy pontosságú sorvezetéshez.

- ISO 11783 Virtuális Terminál kompatibilitás

- Teljes képernyős térképezés

- Több választható nyelv

 Compass kezelőfelület

Sorvezetés és kormányzás

- A kijelzőbe integrált sorvezetéssel a Compass monitor támogatja a már ismert lefedési minták használatát és előre vetíti a táblát többféle nézet segítségével.

- Kombinálja az OnTrac3, automata kormány és a ParaDymeSteerCommand illetve GeoSteer robotpilóta rendszerekkel, a nagy pontosságú sorvezetéshez.

 

Egyszerű kezelőfelület

- Egyszerű használat és beállítás a sorvezetéshez

- Az Új esemény opció segíti a kezelőt, hogy egyszerűen felvegyen egy új munkafolyamatot és már mehet is.

- Az Események rögzítik, valamint automatikusan elnevezik az aktuális dátumnak és időnek megfelelően a tábla munkákat és térképeket.

- Kevesebb gombnyomás szükséges

 

Térképezés

Vegye fel a határvonalakat, belső határvonalakat, a táblán lévő akadályokat, vízfolyásokat, vagy dréncső fektetési vonalakat és használja a térképeket valós időben a fülkéből.

 

Virtuális Terminál

A Virtuális Terminál képesség segít megszüntetni a sok munkagépvezérlő monitor okozta zsúfoltságot a fülkében, és megadja a lehetőséget a kijelzőnek, hogy ISOBUS kompatibilis munkagépeket, pl. permetező, műtrágyaszóró és vető gépeket vezéreljen.

 Virutális terminál