SMS basci program az Ag LeadertőlAz SMS Szoftver egyszerűen az egyik legjobb és leginkább felhasználó barátabb precíziós mezőgazdasági szoftver a piacon. A beépített varázslók lépésről lépésre vezetik a felhasználót, a könnyen megismerhető kezelői felület pedig egyszerűvé teszik a program használatát. Az SMS tökéletesen illeszkedik az Ag Leader precíziós mezőgazdasági hardvereihez, de más eszközökkel is kompatibilis. Az SMS Basic-et (SMS kezdő) úgy tervezték, hogy segítsen az alapvető feladatok önálló elvégezésében. 

Bővebben: SMS basic

Az SMS haladó (SMS advanced) az SMS szoftvercsalád professzionális verziója. Azok a funkciók, amelyek az SMS kezdőben megtalálhatók, természetesen ezzel a programmal is elérhetők. Az SMS haladó szoftver kezelése egyszerű, és az adatok feldolgozása után könnyebben meghozhatók azok a döntések, melyek a precíziós gazdálkodáshoz kellenek. Az SMS haladó program képes arra, hogy a háttérben futtassa le a kötegelt fájlok feldolgozását. A program egyedülálló módon képes megjeleníteni az adatokat.

Bővebben: SMS advanced

Az SMS basic, advanced, mobile szoftverek esetében a gyártó a vásárlás során 1 év szoftverkövetést is ad a termékéhez, valamint engedélyezi annak maximum 2 gépre történő telepítését.

A felhasználók ezzel jogosulttá válnak az alábbi műveletekre.

Bővebben: Szoftverkövetésekről

Adatelérés és átvitel bárhonnan, bármikor a tulajdonos által meghatározott szereplőknek InCommand kezelőfelületekről! 

AgFiniti szolgáltatás egy felhőalapú tárhely, mely kifejezetten az Ag Leader gyártotta kezelőfelületek adatkezelésére készült. A tárhely interneten web alapon, IOS / Android applikációkon keresztül is elérhető és számos előnyhöz juttatja a tulajdonosát az információáramlás megkönnyítésével. Használja ki ezeket az előnyöket Ön is!

Bővebben: AgFiniti Essentials