SMS mobile Ag Leader szoftverAz SMS kézi (SMS mobile) szoftver az SMS család legegyszerűbb programja, mely egyszerűen futtatható  Windows Mobile 5.x - 6.5, valamint Windows XP, Vista, Win7 szotfverrel rendelkező gépeken.

 

 

Bővebben: SMS kézi

SMS advanced Ag Leader szoftverAz SMS haladó (SMS advanced) az SMS szoftvercsalád professzionális verziója. Azok a funkciók, amelyek az SMS kezdőben megtalálhatók, természetesen ezzel a programmal is elérhetők. Az SMS haladó szoftver kezelése egyszerű, és az adatok feldolgozása után könnyebben meghozhatók azok a döntések, melyek a precíziós gazdálkodáshoz kellenek. Az SMS haladó program képes arra, hogy a háttérben futtassa le a kötegelt fájlok feldolgozását. A program egyedülálló módon képes megjeleníteni az adatokat.

Bővebben: SMS haladó

SMS basci program az Ag LeadertőlAz SMS Szoftver egyszerűen az egyik legjobb és leginkább felhasználó barátabb precíziós mezőgazdasági szoftver a piacon. A beépített varázslók lépésről lépésre vezetik a felhasználót, a könnyen megismerhető kezelői felület pedig egyszerűvé teszik a program használatát. Az SMS tökéletesen illeszkedik az Ag Leader precíziós mezőgazdasági hardvereihez, de más eszközökkel is kompatibilis. Az SMS Basic-et (SMS kezdő) úgy tervezték, hogy segítsen az alapvető feladatok önálló elvégezésében. 

Bővebben: SMS basic

Az AgLeader új fejlesztése az AgFiniti lehetőséget nyújt adatok küldésére és fogadására, mindezt a fülkéből. Sorvezetési vonalak, táblaadatok, kijuttatási tervek, térképek és más hasonló adatok küldhetők és fogadhatók vezeték nélkül a biztonságos AgFiniti szerver segítségével. Fájljait elérheti okostelefon, tablet, vagy számítógép segítségével, akár a táblán, akár az irodában is, valamint egyszerűen megoszthatja kollégáival, vagy szaktanácsadójával.

 

Bővebben: AgFiniti

 
 
AgFinity Mobile
 

  Hogyan juthatok a monitorokból az adatokhoz? A legegyszerűbb módon!

 
 

SMS szoftver regisztrálása

Help menü / Register menüpont

 

 

 

Me kell adni a leendő login nevet és jelszót.

 

 

A sárgával jelölt részeket ki kell tölteni. Az itt megadott adatokat kell elküldeni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Regisztráció előfeltétele a szoftver végleges aktiválásának. Regisztráció nélkül elbukik a szoftver végleges aktiválása.

Az Ag Leader SMS basic vagy advanced (haladó felhasználóknak) szoftvere egy olyan magyar nyelvű szoftver, melynek segítségével ezek a kihívások megvalósíthatók nagyobb kompromisszumok nélkül. A szoftver számtalan platform adatit képes feldolgozni, így szinte bármilyen gyártó forrásából tölthetünk bele adatot, vagy éppen készíthetünk számos kezelőfelülethez kijuttatási anyagokat.

Az SMS programot számos hazai vállalkozás használja. Most Ön is betekinthet abba, hogy melyik vállalkozás miért választotta az Ag Leader szoftverét.

Bővebben: Felhasználók mondták