Adatelérés és átvitel bárhonnan, bármikor a tulajdonos által meghatározott szereplőknek InCommand kezelőfelületekről! 

AgFiniti szolgáltatás egy felhőalapú tárhely, mely kifejezetten az Ag Leader gyártotta kezelőfelületek adatkezelésére készült. A tárhely interneten web alapon, IOS / Android applikációkon keresztül is elérhető és számos előnyhöz juttatja a tulajdonosát az információáramlás megkönnyítésével. Használja ki ezeket az előnyöket Ön is!

 

Szolgáltatásra alkalmas kezelőfelületek: InCommand 800 és 1200, HC9600/HC8600 és HC9500/HC8500. Ezek a kezelőfelületek mind wifi stick-kel kerültek forgalmomba az AgFinti Essential szolgáltatás elérésnek megkönnyítéséhez.

Az előnyök, melyekkel az AgFinti Essenital használata jár:

 1. A táblahatárok, kijuttatási tervek és eredménytérképek online megoszthatóak az AgFiniti fiókkal, nincsen szüksége a jövőben pendrive-ra és helyszíni adatcserére.
 2. Jogosultságokat adhat adatainak online hozzáféréséhez, legyen az irodai dolgozó, szaktanácsadó stb. Az irányítás az Ön kezében az AgFinti felületen.
 3. Ha vannak a táblahatárok, akkor a monitorba az AgFinit-n keresztül letöltheti a műholdas háttérképeket.
 4. Az elvégezett munkák online lekérdezhetők, elérhetőek bármikor a szolgáltatás IOS-re és Android-ra kifejlesztett applikációján keresztül. Az elvégzett munkaműveletekről pontos és naprakész adatok állnak a rendelkezésére.
 5. Térképes nézet segítségével egy tablettel vagy mobiltelefonnal a kezében bejárhatja területeit és lekérdezheti, hogy milyen műveletek történtek az adott területen.
 6. Jelenítse meg a gépkezelő által látott kezelőfelületet önmagának, vagy szervizes kollégának, így utazás nélkül kaphat segítséget a gépkezelő!

Milyen lépésekkel juthat mindezekhez az előnyökhöz?

 1. Hozza létre AgFinti fiókját a www.agfiniti.com oldalon (ingyenes, ha meglévő SMS szoftver felhasználó, akkor használja az ottani belépési adatait.,)
 2. Vásárolja meg az Essential szolgáltatást és aktiválja a kapott kóddal az agfinti.com oldalon.
 3. Jelentkezzen be a fent felsorolt InCommand vagy HC kezelőfelületekkel az AgFiniti fiókjába. A monitorok, a számítógépekhez hasonlóan alkalmasak a wifi csatlakozásra.

AgFiniti Essential licensz tartalma, ára

 

 • maximum 500 GB adattárolás
 • maximum 3 monitor
 • maximum 4000 ha terület
 • éves előfizetési díja 159 000 Ft + áfa a kód felhasználásától kezdve 1 éven át