Sure Speed nagy sebesség, nagy pontosságNagy pontosságra és nagy sebességre tervezett utólagosan felszerelhető megoldás.

A pontosság volt a prioritás a nagy sebesség már csak a bónusz.

19 km/h órás sebességel is tud vetni, és ebben az esetben sem megy a gyorsaság a pontosság rovására.

A vetésegyenletesség biztosítása érdekében a belső szerkezet egyedileg lett megervezve, hogy elkerülhessük a kihagyásokat és a duplázásokat. Cél a 100% szingualizáció.

Szállítószalag biztosítja, hogy a legalacsonyabb ponton kerüljön a mag elengedésre, így növelve a pontosságot. A talajszintig való eljutást pedig végig kontrolláj a Sure Speed rendszere.

A beépített szenzor folyamatos visszajelzést ad a vetés minőségéről az InCommand 1200-as kezelőfelületre.

Hogyan néz ki belülről? Katt ide: https://www.youtube.com/watch?v=cpEq5HZ3GSU&ab_channel=AgLeaderTechnology

A pontosság és sebesség pedig ebben az esetben nem jár együtt komoly karbantartási igénnyel. Nem szükséges eszköz a karbantartásához a Sure Speednek.

Sure Speed nagy sebesség, nagy pontosság

Vetőgép vásárlás helyett, fejlessze csúcstechnológiával vetőgépét. Szerezzen be egy InCommandot és vetéstől a betakarításig, mindenféle munkagépet húzva egyetlen kezelőfelületre lesz csupán szükséges. Az InCommand monitorok kormányzás területén is rendelkeznek a piacon elterjedt legtöbb automata kormányzási megoldással. Érdekli Önt egy olyan kormánymotoros robotpilóta, ahol a motor áthelyezne csak két csattintás? Irány a SteerCommand.

 

A Sure Speed 2021-as szezonban már Európában is elérhető.